VANPRO Logo zonder kader

STOREVAN Vloeren en Wanden

Robuuste bescherming tegen slijtage en eventuele onopzettelijke schade

VLOEREN EN WANDEN

DCVT StoreVan kopschotoplossing voor bestelwagens

De STOREVAN vloeren en wanden bieden de carrosserie van je bestelwagen een stevige bescherming tegen slijtage en eventuele onopzettelijk schade die de vervoerde goederen kunnen veroorzaken. De houten vloeren zijn perfect als loopvlak en een stevige basis voor het verankeren van de interieuruitrusting. De zijkanten kunnen door polypropyleen honinggraatpanelen worden beschermd. 

WOOD FLOOR

vloer met standaard bevestigingspunten

Houten vloer met een dikte van 9 of 12 mm, gecoat met een fenolfilm en gevormd om rond de originele bevestigingspunten van de laadruimte te passen.

De vloerbedekking voor bestelwagens is ontworpen om kleine en middelgrote voorwerpen gemakkelijker te kunnen verankeren, in overeenstemming met de Europese richtlijn voor ladingzekering 2014/47/EU.

SAFETY FLOOR

vloer met airline bevestigingspunten

Houten laadvloer met een dikte van 9mm, met ingebouwde bevestigingspunten voor ladingzekering.

“Airline” bevestigingspunten bieden een flexibele en veilige manier om de lading aan de laadvloer te bevestigen, in overeenstemming met de Europese richtlijn 2014/47/EU.

SAFETY CROSS

vloer met langs- en transversale bevestigingspunten

Houten vloer met een dikte van 9 mm, met ingebouwde bevestigingspunten die horizontaal en verticaal uitgelijnd zijn.

De SAFETY CROSS-structuur heeft een combinatie van bevestigingspunten of “Airline”-gaten die uniek is voor elke bestelwagen.

De STOREVAN HONEYCOMB bestelwagenpanelen zijn vervaardigd uit 4 mm dikke eersteklas polypropyleen honingraatpanelen. De panelen worden per type bestelwagen op maat gemaakt en geleverd. Dit betekent dat ze precies passen bij uw bestelwagen, de zijwanden en deuren onberispelijk bekleden en de carrosserie beschermen tegen elke mogelijke impact.

Dankzij een doordacht installatiesysteem, passen de wanden zich aan de vorm van de bestelwagen aan. Eventuele thermische uitzetting wordt daarmee gecompenseerd. De STOREVAN interieurbekleding voor bestelwagens biedt ongeëvenaarde voordelen: slagvast, lichtgewicht, flexibel, wasbaar en recyclebaar.