VANPRO Logo zonder kader

FINANCIERING

In samenwerking met MICROLEASE bieden wij een rentingformule aan voor uw bedrijfswageninrichting. Als zelfstandige of ondernemer is cashflow van groot belang, daarom is kostenspreiding misschien de oplossing voor jou. Spreid jouw investering en vergroot zo de mogelijkheid en vrijheid voor andere en nieuwe investeringen.

VERSNEL JE GROEI

Ben je zelfstandig of een onderneming, dan biedt huren opties voor jou. Door het spreiden van jouw budget en te kiezen voor de inrichting die aan jouw noden voldoet, til je je bedrijf vlugger naar een hoger niveau.

Bouw je bedrijf op het beste materiaal

Door jouw bedrijfswageninrichting te optimaliseren zal je beter en sneller werken. Door je bedrijfswageninrichting te microleasen krijg je toegang tot deze producten die je nodig hebt, wordt je werk efficiënter en je klanten tevredener.

Geen verrassing voor je boekhouder

Gebruik maken van microleasing biedt je zekerheid. Je stelt je maandbudget vast, gebruik makende van de calculator, zodat je je vaste kost op voorhand kent. Je spreidt dan je BTW en budget beter en verzekerd jezelf van je cashflow voor andere investeringen.

I

Stap 1. Vraag je renting aan

I

Stap 2. Binnen 24u antwoord

I

Stap 3. Ontvang je persoonlijke offerte

I

Stap 4. Contract snel en online geregeld

I

Stap 5. Start met microleasen