VANPRO Logo zonder kader

Kwalitatieve inrichtingen door kennis en vakmanschap

WIE ZIJN WE

VANPRO, kort voor VAN PROFESSIONALS, bestaat uit een klein team van gespecialiseerde inbouwers. De specialiteit van elke teamlid zorgt ervoor dat wij de meeste vragen van onze klanten het hoofd kunnen bieden. De voorliefde voor alles wat gemotoriseerd is bracht ons tot het idee om ons te storten in de wereld van de bedrijfswageninrichtingen.

VANPRO is de ideale partner voor jouw bedrijfswageninrichting. Elke inrichting wordt in samenspraak met de klant in detail uitgewerkt, waarna deze vakkundig wordt geïnstalleerd. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en halen voldoening uit elke inrichting die wij opleveren.

Wij werken met kwalitatieve materialen en de meest vooraanstaande leveranciers, die je ook op onze website kan terugvinden.

ONE STOP SHOP

Wij installeren en plaatsen alles in onze eigen werkplaats, zodat onze klanten niet zelf bij verschillende leveranciers dienen te gaan om hun voertuig(en) volledig te laten inrichten. Geen nodeloze kilometers op de teller, alvorens zelf nog maar één kilometer te hebben gereden.

100% SERVICE

Wij staan voor een persoonlijke aanpak van design tot installatie. Dit wil zeggen dat wij alle tijd nemen om samen met onze klanten hun inrichting of installatie uit te werken. Rekening houdende dat zij jaren met hun inrichting of installatie moeten verder kunnen.

NAZORG

Ons verhaal stopt niet als uw voertuig onze werkplaats verlaat. Dient zich een aanpassing aan een inrichting of installatie zich aan, dan werken wij deze graag uit met onze klanten. Omdat niets feilloos is, staan wij ook steeds klaar voor onze klanten indien zich een garantiegeval zich aanbiedt.