VANPRO Logo zonder kader

WIE ZIJN WE

VANPRO, kort voor VAN PROFESSIONALS.

Eigenlijk zou “wie zijn we” beter “wie ben ik” zijn. Ikzelf, Vincent, ben van kleins af aan gepassioneerd door alles wat gemotoriseerd is. Zo wou ik in 2020 de uitdaging aangaan om (bestel)wagens in te richten. Op korte tijd heb ik mij moeten inwerken in de wereld van de bedrijfswageninrichtingen. Ondertussen zijn we menige jaren en installaties verder en mag ik met trots zeggen dat ik kwalitatieve inrichtingen kan afleveren op maat van de klant en binnen budget.

Ik ga geen uitdaging uit de weg en daarom…

VANPRO is de ideale partner voor jouw bedrijfswageninrichting. Elke inrichting wordt in samenspraak met jou, als klant, in detail uitgewerkt, waarna deze vakkundig wordt geïnstalleerd.

Wij werken met kwalitatieve materialen en de meest vooraanstaande leveranciers, die je ook op onze website kan terugvinden.

ONE STOP SHOP

Wij installeren en plaatsen alles in onze eigen werkplaats, zodat onze klanten niet zelf bij verschillende leveranciers dienen te gaan om hun voertuig(en) volledig te laten inrichten. Geen nodeloze kilometers op de teller, alvorens zelf nog maar één kilometer te hebben gereden.

100% SERVICE

Wij staan voor een persoonlijke aanpak van design tot installatie. Dit wil zeggen dat wij alle tijd nemen om samen met onze klanten hun inrichting of installatie uit te werken. Rekening houdende dat zij jaren met hun inrichting of installatie moeten verder kunnen.

NAZORG

Ons verhaal stopt niet als uw voertuig onze werkplaats verlaat. Dient zich een aanpassing aan een inrichting of installatie zich aan, dan werken wij deze graag uit met onze klanten. Omdat niets feilloos is, staan wij ook steeds klaar voor onze klanten indien zich een garantiegeval zich aanbiedt.