VANPRO Logo zonder kader

Wanden

VANPRO doet beroep op verschillende leveranciers van vloeren en wanden voor de inrichtingen van bestelwagens en bedrijfsvoertuigen. Afhankelijk van de noden van de klant worden de materialen uitgekozen. Vloeren en wanden kunnen bestaan uit hout of aluminium. Vaak VOORDELIGER in aankoop dan plaatsing af fabriek.

WANDEN:

C2C Polyprop Grey / Poly Grey 4mm

Zeer licht 3-lagig propyleen dat bestand is tegen vocht, verrotting en buitengewoon resistent voor chemische producten. Deze wanden zijn tot 30% minder zwaar dan standaard beplating.

Multiplex 9mm – grijs

Deze wanden zijn afgewerkt met een grijze vochtwerende toplaag. De platen bestaan uit 5 lagen. Deze kunnen optioneel voorzien worden van sleufgaten.

LB 4mm

Uiterst slagvaste platen die toch licht en voldoende flexibel zijn voor wandbekleding. De wanden zijn afwasbaar en de coating is olie- en zuurbestendig. Dikte van de platen: 4mm.

LB 6,5mm

Uiterst slagvaste platen die toch licht en voldoende flexibel zijn voor wandbekleding. De wanden zijn afwasbaar en de coating is olie- en zuurbestendig. Dikte van de platen 6,5mm.

ALUMINIUM AIRLINE RAILS:

De vloerplaat kan voorzien worden van sjorgaten en/of aluminium rails voor het zekeren van uw lading. De aluminium airline rails worden ook voorzien op de dakspanten zodat u gebruik kan maken van ladingsstangen waar nodig.