VANPRO Logo zonder kader

UITRUSTING VOOR WINKELS

Het vervoeren van huishoudelijke apparaten of producten met verschillende afmetingen, en soms breekbaar, kan tal van risico’s met zich meebrengen. Goederen dienen, met aandacht voor de verschillende afmetingen, gewichten en de mogelijkheid om ze te stapelen, geladen te worden. Bij transport over de weg mogen de voor- en achterzijde van het pakket nooit op de grond worden gelegd. Het is belangrijk dat zorg en aandacht wordt besteed bij het inpakken van goederen. Het ideale is het gebruik van polystyreen, karton, folie, plastiekbanden en paletten om de goederen veiliger en stabieler te vervoeren.

StoreVan opklapbare legborden lightshelf voor winkels

LIGHT SHELF, DE OPLOSSING VOOR HET VERVOER VAN HUISHOUDELIJKE APPARATEN

Het opklapbare legbordensysteemLight Shelf” is niet alleen de ideale oplossing voor het vervoer van huishoudelijke apparaten, maar ook voor al die bedrijven die te maken hebben met het transport en de installatie van huishoudelijke apparaten. De legborden kunnen worden ingeklapt volgens de hoeveelheid en afmetingen van de getransporteerde goederen. De geopende legborden kunnen kleine tot middelgrote producten bevatten, zoals broodroosters en strijkijzers, terwijl het centrale gebied kan worden gebruikt om vaatwassers, droogkasten of wasmachines, enz. te vervoeren. De laadruimte heeft meer vrije ruimte heeft om volumineuze objecten te laden, wanneer de legborden gesloten zijn: de perfecte oplossing om koelkasten en diepvrieskisten te vervoeren.

Door het gebruik van spanriemen, telescopische stangen en sjorpunten op de vloer en onder de legborden is een veilig transport gegarandeerd. De integratie van deze elementen creëert een structuur die de verplaatsing of het vallen van deze producten, tijdens het transport, voorkomt. Als het transport met europaletten plaatsvindt, kan de wrijving tussen de paletten en de vloer verhoogd worden met behulp van rubberen antislipmatten.